Så fantastisk bliver min weekend!

Standard

Jeg glæder mig helt vildt til på torsdag, for der går en episk weekend igang. Jeg skal møde en ultra talentfuld spokenword performer, der hedder Steve Larkin. Han kommer fra England og på torsdag skal jeg, sammen med to lokale poeter, stå på scenen før ham i Aalborg, OMG. Jeg er smadder nervøs, men jeg tror også, at det bliver en oplevelse jeg aldrig glemmer.  Jeg glæder mig helt vildt til at opleve ham på en scene, og også til at se og høre de to lokale poeter, Titken Pavia Toft og Ida Zacho Søndergaard. Hvis du bor i Aalborg, så kom ind og se hele arrangementet. Oplysninger findes her

Sidder du nu, og ærgrer dig gul og blå over, at du ikke bor i Aalborg men i København? Så fat mod, for dagen efter – altså fredag d. 26. september – kommer Hr. Larkin nemlig til Valby. Her vil han optræde sammen med tre dygtige danske poeter, nemlig Lasse Nyholm, Sofie Diemer og Katrine Volsing. Billetterne koster kun 40 kr, og så vidt jeg ved skal man skynde sig lidt. De praktiske oplysninger findes her

Sidst men ikke mindst synes jeg, at alle burde tjekke denne youtube video ud. Her optræder Steve Larkin med sit digt “Fat Sex”. Dette digt er helt klart blandt mine yndlings!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s