Så er det snart!

Standard

I fredags lavede min forlægger Michael og jeg 5. korrektur på min kommende digtsamling. Det gik godt, og vi blev færdige. Det vil altså sige, at der ikke går så længe før min bog skal trykkes. Jeg glæder mig utrolig meget til at se et fysisk eksemplar af samlingen, ja det er faktisk så spændende at jeg slet ikke kan vente…

Følg med her på bloggen, hvor jeg løbende vil opdatere og informere om bogen, releaseparty, osv.

Du må også meget gerne like min side på facebook, der hedder Sara Hauge – Forfatter

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s