Interview

Standard

I dag er jeg blevet interviewet til radio24syv. Det var en rigtig behagelig og god oplevelse, og jeg følte mig virkelig godt taget imod. Jeg vil ikke afsløre for meget, men hvis du vil høre mig tale om min digtsamling, slamme og læse digte op, så er det en god ide at lytte med. Jeg kan desværre ikke sige, hvornår det bliver sendt endnu, men jeg lover at skrive det, lige så snart jeg ved det.

hot love

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s