Nye tider

Standard

Hej derude…

Det er godt nok længe siden jeg har opdateret noget om mine skriblerier herinde. Den primære grund til dette er, at jeg har holdt en længere pause med at skrive og optræde, da jeg troede jeg skulle have et 9 til 4 job. Det fandt jeg ud af, at jeg overhovedet ikke skal, da jeg slet ikke rigtig kan leve uden at skrive og stå på scenen. Derfor er jeg nu tilbage på min skæbnesti, og det føles pisse fedt. 

Jeg skal ikke optræde henover sommeren, men jeg skal skrive, skrive og atter skrive. Jeg skal til Bornholm og skrive, jeg skal til Sverige og skrive, jeg skal skrive om natten og jeg skal skrive på alt.

Til efteråret er der allerede en del på programmet ift optrædener, og I kan tro jeg glæder mig til at komme i gang med det igen.

Derudover har jeg mange spændende og indtil videre hemmelige ordbolde i luften. Så følg med herinde, hvis du vil lære mine hemmelige projekter at kende.

Det var alt for nu.

Fuck det er fedt at være tilbage

2 thoughts on “Nye tider

 1. Søren Christensen

  Det lyder rigtigt fornuftigt Sara. Husk! at man ikke altid skal lade være med at gøre det man har lyst til.
  Jeg håber at Du også fortsat vil tegne og male. God sommer og masser af arbejdslyst.
  Hilsen Søren

  Like

  • Hej Søren

   Tusinde tak for din søde besked. Du har jo helt ret, nogen gange skal man vist bare følge sit hjerte 🙂 Jeg er faktisk også kommet i gang med at male lidt igen, det er skønt.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s