Morderiske digte

Standard

I dag skrev min bedste veninde til mig, at hun var begyndt at læse morddigte. Hun spurgte, om det ikke var en genre, jeg skulle gøre mig i. Den tænkte jeg lidt over, fordi for det meste skriver jeg, om ting jeg har erfaring med, og eftersom jeg ikke gør mig så meget i at myrde, så er det en udfordring at skrive om det. Senere fik jeg en sms, hvor hun skrev, at hun ønskede sig et morddigt, der foregik på Amager Hotel. (Amager Hotel er en sportsbar, der ligger i starten af Amagerbrogade)

Her er resultatet af udfordringen. 


Jeg håber I alle nyder sommeren.

Hot love Sara

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s