Kvalificeret til Kbh-mesterskabet

Standard

I fredags deltog jeg i en kvalifikationsrunde til københavnermesterskabet i poetryslam. Det gik rigtig godt, jeg fik en 1. plads, og jeg havde en rigtig god aften. Der var mange gode slammere på programmet, så det var en fornøjelse at være med 😀 Finalen bliver afholdt d. 17. januar, så der er lidt tid til at få skrevet nye tekster. Jeg glæder mig allerede.

Næste gang jeg skal optræde bliver på engelsk, det er jeg utrolig nervøs for, men det er  nok meget godt at få det øvet lidt. Det er d. 22. september i Valby. Kryds fingre for mig.

Hot love Sara

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s