På festival i Uppsala

Standard

Jeg er lige landet efter en weekend i Uppsala. Jeg var der oppe for at optræde til en spoken word-festival, der hedder Ordsprak. Det har været en helt fantastisk tur fyldt med ord og skønne mennesker. Jeg er stadig helt overvældet, overfyldt og overinspireret, så jeg går tidlig i seng i aften, og jeg kommer til at sove godt. Jeg glæder mig til at sætte mig ned, når jeg er udhvilet, og kanalisere al den kreative energi ud i ord og sætninger.
Jeg er beæret og lykkelig for at blive inviteret med til et arrangement, hvor der optræder så mange dygtige mennesker.
Hot love

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s