Foredrag

Page

Jeg er så syg i hovedet, at jeg næsten er normal

Da jeg selv lider af diagnosen paranoid skizofreni, har psykisk sygdom og det som det indebærer også min store interesse. Jeg har været i behandling i 8 år, og kender efterhånden rimelig godt til hele den psykiatriske verden. Der er mange dele af ens liv, der bliver påvirket, når man bliver erklæret sindssyg. Det er alt det praktiske med samtaler både det ene og det andet sted. Det er alt det med at lære sig selv at kende på en ny måde. Det er det at lære at acceptere og leve med nogle udfordringer, man måske ikke altid har haft.

Det er ikke let at blive syg, uanset hvad man fejler, tror jeg at der vil følge en tomhed og en ulykkelighed med. Af alle de ting jeg har erfaret, siden jeg fandt ud af, at jeg har en sygdom, der er der især nogle temaer, der går igen. Tabu, fordomme og selvstigmatisering har virkelig fanget min interesse, og derfor har jeg valgt at skrive et foredrag om disse temaer.

Foredraget hedder Jeg er så syg i hovedet, at jeg næsten er normal. Med udgangspunkt i min egen historie, blander jeg poetry slam, digte fra min seneste digtsamling og tanker omkring de nævnte temaer, til et foredrag med masser af energi og poesi. Det tager en time til halvanden, og jeg er ikke bleg for at svare på spørgsmål efterfølgende 🙂

Har dette fanget din interesse, så find mine oplysninger under fanen kontakt, og tøv ikke med at skrive eller ringe.

 

2 thoughts on “Foredrag

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s