Jeg har efterhånden oplevet en del gange, at der er søde mennesker, der efter en optræden skriver til mig, fordi de har forelsket sig i et eller flere af de digte, de har hørt mig optræde med. Der er mange, der gerne vil købe digtet og hænge det op eller bare have det som et minde.

Jeg har været meget i tvivl om, hvad jeg skal gøre, når jeg får sådan en forespørgsel. Jeg er naturligvis altid meget beæret og rørt, når mine ord er nogle, man gerne vil have med hjem. Men jeg har også følt mig i et dilemma. Jeg synes nemlig, der er stor forskel på at skrive digte, der skal læses vs digte, der skal høres. De digte, jeg skriver “til scenen”, bliver til dels båret af indholdet men også af mig som person, og det jeg giver dem videre med som betoning, stemme og gestikulationer. Det er også derfor, at jeg aldrig har forsøgt at få noget af mit slampoesi udgivet i en bog. Men eftersom, der tilsyneladende er mange, der alligevel mener, at selve teksterne er stærke nok til at stå alene, og at de gerne vil købe dem, så har jeg tænkt meget over, hvordan jeg kunne gøre det.

Jeg har derfor fået ideen, at man kan købe et bestemt slam, som jeg skriver i hånden og derefter signerer. På den måde er der stadig noget af mig med i videreformidlingen.

Er det noget, du er interesseret i, så kontakt mig meget gerne på min mail, så finder vi ud af hvilket digt og hvilken størrelse papir du vil have. Mine slamtekster har altid ca. den samme længde, og derfor har jeg sat en fast pris på 500 kr uanset papirstørrelse.