Vil du vide mere?

Page

Vil du vide mere om poetry slam og andre shows? så kig på her.

2 thoughts on “Vil du vide mere?

 1. Jeg vil bare sige så mange tusind tak for den radioudsendelse jeg hørte her på radio 24 syv.I programmet AK 24 syv. Mandag kl. 18 – 19. Du er helt fantastisk, og jeg håber du snart får alle de legater du er berettiget til. Kærlig hilsen fra Ida Brabæk, og Ole Husted jensen fra Møn. Vil anbefale dig til alle mine facebook venner. Pudsigt nok havde jeg lige inden jeg hørte programmet, skrevet en sang, der fuldstændigt gik op i en, for mig, højere enhed med det du skriver. Jeg blev helt lamslået. Følte at jeg kendte dig så godt. Og det hele eksploderede i en stor samhørighedsfølese. Ja, sådan kan det gå. Håber at høre meget mere til dig. Kærligst fra mig, der også er lidt skør. uden diagnose.

  Like

  • Kære Ida
   Tusinde tusinde tak for din fine besked, den gjorde mig virkelig glad. Jeg kender godt følelsen af, at det hele går op i en højere enhed og samhørighedsfølelse. Jeg sætter virkelig pris på, at du tog dig tid til at skrive til mig. Jeg sender alle gode tanker til Møn, mange hilsner Sara

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s