Vil du vide mere?

Vil du vide mere om poetry slam og andre shows? så kig på her.

4 kommentarer til “Vil du vide mere?”

 1. Jeg vil bare sige så mange tusind tak for den radioudsendelse jeg hørte her på radio 24 syv.I programmet AK 24 syv. Mandag kl. 18 – 19. Du er helt fantastisk, og jeg håber du snart får alle de legater du er berettiget til. Kærlig hilsen fra Ida Brabæk, og Ole Husted jensen fra Møn. Vil anbefale dig til alle mine facebook venner. Pudsigt nok havde jeg lige inden jeg hørte programmet, skrevet en sang, der fuldstændigt gik op i en, for mig, højere enhed med det du skriver. Jeg blev helt lamslået. Følte at jeg kendte dig så godt. Og det hele eksploderede i en stor samhørighedsfølese. Ja, sådan kan det gå. Håber at høre meget mere til dig. Kærligst fra mig, der også er lidt skør. uden diagnose.

  1. Kære Ida
   Tusinde tusinde tak for din fine besked, den gjorde mig virkelig glad. Jeg kender godt følelsen af, at det hele går op i en højere enhed og samhørighedsfølelse. Jeg sætter virkelig pris på, at du tog dig tid til at skrive til mig. Jeg sender alle gode tanker til Møn, mange hilsner Sara

 2. Hej Sara,

  du optræder for penge, jeg er desværre for gammel og dum til at finde dine piser

  hvad koster du?

  fx hvis jeg ønsker fire af dine digte? og lov til at filme dem og bruge dem i et skoleprojekt?

  vh
  kasper

  1. Kære Kasper

   Hehe, det er nu ikke det, der er grunden til, at du ikke kan finde dem. Der er nemlig ingen faste priser lagt op nogen steder. Til gengæld har jeg en sød booker, der ordner sådan noget for mig. Det lyder utrolig spændende med dit projekt, og jeg vil derfor bede dig skrive til min booker Peter på: peter @ peterdyreborg.dk
   Jeg håber, at jeg hører mere til dig og dit projekt. De bedste hilsner Sara

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *