Hej alle skønne mennesker der læser med.

Nu nærmer julen sig, og selvom jeg har haft et hårdt år, så synes jeg, at det ender ganske fint. Ja, jeg fik både lanceret en fysisk julekalender fyldt med rim og akvarelnisser, og så var der jo også jule-trivia-kalenderen, der er en radiojulekalender, som har spillet på P1 Eftermiddag her i december. Du kan stadig nå at høre de sidste afsnit i din radio, og du kan høre alle de forrige på deres hjemmeside. Jeg er rigtig stolt af resultatet af begge kalenderne, og jeg er også ekstremt glad for al den fine, kærlige og flotte respons, jeg har fået. Det har været meget overvældende.

Der kommer til at ske så meget spændende i det nye år, for jeg har mange projekter klar, som jeg glæder mig til at skyde i gang, der er fx nye julekalenderprojekter, men dem må du lige vente et års tid med at høre om. I første omgang har jeg jo også Københavnermesterskabet i poetry slam d. 12. januar. Det bliver vildt, for der er så mange dygtige poeter med, og spændende fordi jeg udelukkende har nye tekster med. Ja, jeg er tilbage på scenen, og jeg glæder mig til, at stå der mange gange i år 2018, som, jeg krydser fingre for, bliver fyldt med ord.

Her er et billede af min adgangsbillet til KBH-mesterskabet.

Her er et billede af min juleoverraskelse til mine roomies d. 1. december.

Her er et billede af den fine jule-ord-kalender.

Og til sidst “jul god” til jer alle sammen.