Hej søde læsere
Så har jeg lidt opdateringer og nyheder til jer om KBH-mesterskabet, Danmarksmesterskabet og lidt medieomtale.

KBH-mesterskabet i poetry slam

På billedet herunder ser i mig midt i at forklare noget vigtigt (tror jeg).

KBH-Mesterskabet 2018

Foto af Jannik Knudsen. Find flere billeder fra aftenen her.

12. januar deltog jeg i KBH-mesterskabet i poetry slam, og det var en helt forrygende aften. Jeg var jo ekstremt spændt på denne aften af mange grunde, hvis du vil læser mere om mine tanker op til så klik her.

Jeg vandt, hvilket var en overvældende og fantastisk oplevelse, da jeg kun lige er kommet i gang med at stå på en scene igen. Men der er mange andre grunde til, at det var en god aften. Det var et stærkt felt med mange rigtig dygtige scenepoeter, Peter Dyreborg og Valby Kulturhus havde som altid stablet et suverænt arrangement på benene, og publikum var virkelig nærværende og spændt op.

Lyset i salen gik under finalen, det var meget mystisk, og ingen kunne finde ud af, hvad der var galt. Det gjorde aftenen ekstra særlig, for publikum rykkede sammen i mørket og lyste på pointtavlerne med mobiltelefoner, hvilket gav en hyggelig og samlende følelse i rummet.

KBH-mesterskabet

Foto af Jannik Knudsen. Find flere billeder fra aftenen her.

Danmarksmesterskabet 3. februar

Udover de flotte præmier der var på aftenen, så betyder en 1. eller 2. plads i KBH-mesterskabet, at man får en plads i Danmarksmesterskabet. Så jeg skal til Aalborg her d. 3. februar, hvor finalen bliver afholdt i Studenterhuset. Det er lidt sjovt, for sidste gang jeg var med til et DM, var det samme sted. Jeg glæder mig rigtig meget, for det er en skøn scene, de har der oppe, og der kommer flere personer, jeg ikke har set i meget lang tid, som jeg har savnet rigtig meget.

TV2 Bornholm

I går torsdag d. 25. januar var jeg inviteret i studiet hos TV2 Bornholm på et program, der hedder Mellem Os. Det var en virkelig god oplevelse, og værten var rigtig rigtig sød. Jeg var i studiet sammen med en ung bornholmer, der hedder Celina, som har fået en plads i MGP 2018. Det var en fornøjelse at møde Celina og hendes mor, og shit manner Celina synger godt. Jeg hepper i hvert fald på hende, når hendes store aften kommer, hvilken faktisk også udspiller sig i februar i Aalborg, det er dog d. 17. februar i stedet.

Hvis du gerne vil se udsendelsen med Celina og mig, så klik på her.

Podcast om kommunikation

Derudover så har jeg været på besøg hos Bro Kommunikation, hvor jeg blev interviewet til deres podcast. Jeg talte lidt men værten Henrik om skriveteknikker og tanker bag processen. Jeg synes selv, det blev til et rigtig godt afsnit. Du kan lytte til det, hvis du trykker her.

Det var vist det for denne gang. Jeg håber, I hepper på mig i Aalleren.