Hej alle der følger med

Jeg vil lige tjekke ind her, inden sommeren rigtig går i gang. I går afleverede jeg mit semesterprojekt på Manuskriptskolen og på søndag skal jeg pitche ideen for mit hold og tre aftagere fra branchen. Det er både spændende og angstprovokerende på samme tid.

Jeg har skrevet en roman, der hedder: Dengang jeg mistede 13 telefoner på et år.

Jeg forestiller mig, at det er Charles Bukowski, hvis han var en 19-årig kvinde. Og det skal lige siges, at det er en række drukhistorier baseret på virkelige hændelser.

I denne omdannelsesroman med 13 kapitler møder vi Agnes-Frigg, der er 19 år gammel. Agnes-Frigg bor hjemme hos sin far sammen med sin 12-årige bror Loke. Moren har forladt dem til fordel for en anden mand og hans familie, og faren er fraværende og er begyndt at drikke lidt for ofte. Agnes-Frigg er vild, outreret og altid fuld. Vi følger hende i et år, hvor hun mister 13 telefoner, men ender med at finde sig selv. Hun mister telefonerne i halsbrækkende handlinger og livsfarlige situationer, der altid kommer sig af, at hun ikke kan/vil tænke fremad men kun lever i nuet. 

Som sagt er jeg spændt på at pitche ideen, men jeg har det heldigvis sådan, at jeg er så glad for fortællingen allerede, at hvis de ikke kan lide den, så gør det ikke så meget, fordi jeg har haft så stor fornøjelse af at skrive den.

Når denne weekend er slut, så har jeg bare én arbejdsdag tilbage, og så skal jeg holde min 40-års fødselsdag. Jeg glæder mig vildt meget. Som i HELT VILDT MEGET.

Det var alt for nu babes

Hot love

Sara