Hej alle sammen

Her ser I et billede af mig, der er på vej hjem i bussen med en buket blomster. Jeg smiler meget på billedet, og det er fordi, jeg lige har været til psykiatritopmødet for at optræde med tre digte om psykisk sygdom. Psykiatritopmødet var i lørdags, og jeg smiler stadig, for det var en kæmpe oplevelse. Alle folk, der sad i salen, tog så godt imod mig og grinede og klappede, så jeg blev helt overvældet. Det var en stor ære for mig at være med, og jeg er så glad for, at der er nogen, der sætter psykiatrien og dens brugere på dagsordnen. Det er super vigtigt, for der er mange, der lider og har brug for hjælp. Vi kan ikke være bekendt at overlade folk til sig selv, med deres ensomhed, selvstigmatisering og ikke mindst symptomer. Jeg synes, vi er forpligtet som samfund til at hjælpe!

Efter psykiatritopmødet var jeg mægtig træt, så søndagen gik med at slappe af. Mandag var jeg i skole, og selvom hjernen ikke fungerede optimalt, så var det dejligt at se mit hold, og få noget dramaturgi-teori proppet ind i hjernen.

I morgen skal jeg til Aarhus, for på torsdag skal jeg optræde for en masse folk i Peerprojektet. Det glæder jeg mig til, for de gør et kæmpe stykke arbejde, og jeg elsker, at de uddanner personer med levede erfaringer til at hjælpe andre i deres recoveryproces. Det er vigtigt, at der bliver lyttet til folk, der selv har erfaring med psykisk sygdom, for de er jo eksperterne i deres eget liv.

Fredag den 4. november starter Bogforum, og lige præcis den dag, det starter, er der poetry slam om aftenen klokken 19:00, hvor jeg optræder sammen med en masse andre dygtige slamere. Du kan komme ind med en bogforumbillet, men det er også muligt at købe en særlig billet kun til poetry slamet, som koster 30 kr. Hvis du køber den, kan du komme ind fra fredag klokken 17:00. Jeg håber at se en masse glade ansigter, og hvis du er der, så kom endelig hen og sig hej.

Det var vist alt for denne gang

Hot love

Sara